ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστορία μας

40 Χρόνια Υπάρχουμε και Οραματιζόμαστε ένα κατάστημα πρότυπο, στο πλάι του κάθε επαγγελματία, που θα μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα,με αρτιότητα και τεχνογνωσία  στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.

Η επιμονή μας αυτή μας έδωσε τη δυνατότητα σήμερα να μπορούμε να προσφέρουμε , εύκολα και γρήγορα , από μια βίδα με ειδικό σπείρωμα μέχρι το πιο εξειδικευμένο διαγνωστικό εργαλείο ή μηχάνημα για το συνεργείο και κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη.


Ο στόχος μας

Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, αλληλεπιδρώντας με εσάς τους πελάτες μας και ακολουθώντας την εποχή μας,βασιζόμενοι πάντα το τρίπτυχο  Ταυτότητα-Ποιότητα-Τιμή


Το όραμα μας
Η οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ο Νικόλαος Ιωσηφίδης  πριν σαράντα χρόνια και συνεχίζεται με τον Νικόδημο Ιωσηφίδη,να περάσει και να συνεχίσει την ανοδική πορεία της στην Τρίτη γενιά, παρέχοντας υψηλή ποιότητα , προσωπική εξυπηρέτηση και την πολύτιμη εμπειρία μας στο χώρο.

 

Διεύθυνση

Αλέκου Παναγούλη 34 , Νέα Ιωνία

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2102791173,

2102792785

Ακολουθήστε μας στα Social

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.